Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προκάλεσε ρεπορτάζ του Tvxs, σύμφωνα με το οποίο δόθηκε εντολή να κατέβουν από το κτήριο της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε ισχυρότατες αντιδράσεις και ανακλήθηκε.

Ads

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει το δημοσίευμα, λέγοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο» και υπογραμμίζει ότι είναι μία καλή αφορμή να μπουν περισσότερες αφίσες.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «εντολή Μαξίμου “σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ”» και επισημαίνει ότι «τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν».

Απαντώντας ο Στέλιος Κούλογλου, επισημαίνει ότι «το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη» και σημειώνει ότι «αν δεν υπήρχε Κασσελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει».