Απάντηση σε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής για τον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μέσω social media o Στέφανος Κασσελάκης.

Ads

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με ένα βίντεο αναφέρει:

«Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες».

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τη Θεσσαλία και τον Έβρο, ανέφερε, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «η επιθετικότητα σας είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις δημοσκοπικές σας επιδόσεις, διερωτώμαι εάν αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως σήμερα στην αίθουσα βρίσκονται με το ζόρι οι μισοί βουλευτές σας, κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα black Friday».

Απαντώντας ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος τόνισε: «καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία για το Black Friday παρά να κάνετε εγκληματικές πολιτικές για την καταστροφή της περιοχής μας είτε είναι η Θεσσαλία, είτε ο Έβρος, είτε η Ρόδος. Καλύτερα να μείνετε στα κρύα αστεία αλλά καλό είναι να μην προσβάλλετε την κοινοβουλευτική διαδικασία».

Ads

«Όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε, αφήσετε τους αστεϊσμούς» υπογράμμισε ο Σωκράτης Φάμελλος.