«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανος που σηκώνει στις πλάτες του τις προσδοκίες και τα όνειρα χιλιάδων συνανθρώπων μας για ισότητα σε μια σύγχρονη κοινωνία» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στα στοιχεία της χθεσινής ψηφοφορίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ads

«Το 32% των βουλευτών της ΝΔ διάλεξε “όχι” στην ισότητα ή αποχή. Το 34% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διάλεξε “όχι” στην ισότητα ή αποχή. Το… προοδευτικό ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη ΝΔ» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση του στο Instagram.

«Γι’ αυτό οι προοδευτικοί πολίτες έχουν έναν δρόμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανος που σηκώνει στις πλάτες του τις προσδοκίες και τα όνειρα χιλιάδων συνανθρώπων μας για ισότητα σε μια σύγχρονη κοινωνία» σημειώνει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει:

Ads

«Η αγάπη νίκησε την οπισθοδρόμηση. Το χθεσινό άλμα για την ελληνική κοινωνία είναι μια νίκη για όλους μας, έχει όμως τη δική του αριθμητική: Το 32% των βουλευτών της ΝΔ διάλεξε “όχι” στην ισότητα ή αποχή. Το 34% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διάλεξε “όχι” στην ισότητα ή αποχή. Το… προοδευτικό ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη ΝΔ. Γι’ αυτό οι προοδευτικοί πολίτες έχουν έναν δρόμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανος που σηκώνει στις πλάτες του τις προσδοκίες και τα όνειρα χιλιάδων συνανθρώπων μας για ισότητα σε μια σύγχρονη κοινωνία».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)