Απάντηση στη δήλωση της Βίκυ Φλέσσα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η ντροπή φτάνει στα άκρα», καθώς «μία ολόκληρη κοινωνία βαφτίζεται συνένοχη στο έγκλημα».

Ads

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η Βίκυ Φλέσσα που έκανε αυτήν την αποτρόπαια δήλωση «παραμένει υποψήφια ευρωβουλευτής του κ. Μητσοτάκη. Προφανώς τον εκφράζει».

«Το ξέρατε ότι είστε… δολοφόνοι; Δείτε μαζί μου μία σοκαριστική δήλωση. Επαναλαμβάνω το αδιανόητο: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί. Κι εσύ που τώρα βλέπεις αυτό το βίντεο! Είναι η λογική εκείνη η γνωστή, ότι η χώρα χρεοκόπησε επειδή δεν έπαιρνες απόδειξη από τον φούρνο, όχι επειδή κάποιοι κατασπάραξαν τα δημόσια ταμεία» υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει:

«Μόνο που εδώ η ντροπή φτάνει στα άκρα: Μία ολόκληρη κοινωνία βαφτίζεται συνένοχη στο έγκλημα των Τεμπών επειδή μία κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχτεί ότι άφησε καμένη την τηλεδιοίκηση, ότι προσέλαβε με κομματικά κριτήρια έναν ακατάλληλο σταθμάρχη, ότι μπάζωσε, μόνταρε, συγκάλυψε.

Ads

Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι. Και σας παρακαλώ, να μην ανεχτείτε άλλο αυτή τη διάχυση ευθύνης, αυτή την ενοχοποίηση στην οποία σας υποβάλλει τόσο ύπουλα αυτή η κυβέρνηση.

Σημειώνω ότι η κυρία Βίκυ Φλέσσα, που έκανε αυτήν την αποτρόπαια δήλωση, παραμένει υποψήφια ευρωβουλευτής του κ. Μητσοτάκη. Προφανώς τον εκφράζει».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη