Απάντηση στην πρόταση του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Τεμπονέρα για σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Νέας Αριστεράς έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας τη Νέα Αριστερά ως «απονομιμοποιημένο μόρφωμα».

Ads

Συγκεκριμένα, στην απάντηση του έγραψε αρχικά: «Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας».

Ads

Τέλος, σημειώνει ότι «όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα “Νέα Αριστερά” δεν πρόκειται να υπάρξει».