«Απρόσκλητη» πήγε στο ειδικό σχολείο στην Καλλιθέα, κατά την στιγμή της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, σύμφωνα με την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην κριτική μερίδα των ΜΜΕ, ότι «εξαφάνισε» την υφυπουργό από το βίντεο της επίσκεψης, παρά το γεγονός ότι η ίδια, σε δική της ανάρτηση έγραψε ότι τον υποδέχθηκε στον χώρο.

Ads

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην απαντητική ανάρτησή του και προσθέτει:

«Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.».

 

Το βίντεο που ανάρτησε ο κ. Κασσελάκης από την επίσκεψη:

 

 

Νωρίτερα, η Δόμνα Μιχαηλίδου ανάρτησε φωτογραφία, στην οποία περπατά δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα μιλάει με υπεύθυνη και αγκαλιάζει παιδί.

 

 

Από την άλλη πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται βολές και εξ αριστερών, για το γεγονός πως συναντήθηκε με την Δόμνα Μιχαηλίδου, στην οποία πολλοί χρεώνουν την αποκάλυψη των στοιχείων της 12χρονης στον Κολωνό, την κατάργηση της παράλληλης στήριξης στα σχολεία, κ.ά., δίχως αναφορές σε πολιτικές, σε θέσεις και διάθεση κριτικής.