Στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου είχε συνάντηση με διασώστες και υγειονομικούς.

Ads

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναφερόμενος στα όσα του είπαν οι εργαζόμενοι για τις ελλείψεις προσωπικού και τους χαμηλούς μισθούς, επεσήμανε τα εξής:

«Είναι αδιανόητο, απάνθρωπο και ανήθικο. Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε για αυτό που παρέχετε, το οποίο είναι η ζωή. Ζωή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Σας ζητώ συγγνώμη που είναι αυτή η κατάσταση στο ΕΚΑΒ, να την αλλάξουμε».

Παρόντες στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης είναι μεταξύ άλλων είναι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η γραμματέας Ράνια Σβίγκου, η γραμματέας ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Πέτρος Παππάς, η βουλεύτρια Ράνια Θρασκιά και ο γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

Ads

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνέχεια θα βρεθεί στην Καλαμαριά όπου θα συναντηθεί με την νεοεκλεγείσα δήμαρχο Χρύσα Αράπογλου, ενώ θα έχει συνάντηση με νέους στο κέντρο της πόλης.

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

 

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)