«Η ανησυχία μας εδράζεται κυρίως στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης» για το σκάνδαλο των υποκλοπών τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά τη συνάντηση του με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη στον Άρειο Πάγο.

Ads

Ο κ. Κασσελάκης αρχικά, ανέφερε ότι «Συναντηθήκαμε με την εισαγγελέα του ΑΠ και την ευχαριστούμε για το χρόνο της. Συζητήσαμε με κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη δικαιοσύνη αλλά βεβαίως και για την κοινωνία ».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό. ».

Κλείνοντας ανέφερε τα εξής: «Να είναι ξεκάθαρος προς όλες και όλους ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μια ισχυρή ανεξάρτητη δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη δικαιοσύνη στη χώρα του».

Ads