Νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή από επικοινωνία του Τάκη Μπαλτάκου με τον προφυλακισθέντα βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τους στενούς δεσμούς που είχε μαζί τους ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης. 

Ads

Συγκεκριμένα, στο ηχητικό ακούγεται ο εξής διάλογος:

Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;
Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση, που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα

Σε άλλη δήλωσή του μέσα από την φυλακή προς στέλεχος του νεοναζιστικού κόμματος, ο Κασιδιάρης υποστηρίζει ότι ο Μπαλτάκος «ομολογεί ότι ο Ντογιάκος είναι υποχείριο του Σαμαρά». Ωστόσο στο ηχητικό, το οποίο διακόπτεται ακριβώς μετά την τελευταία λέξη του πρώην γενικού γραμματέα, ο Τ. Μπαλτάκος φαίνεται να απαντάει στην ερώτηση αν ο εισαγγελέας είναι αυτός που ανέλαβε την υπόθεση.  

Επίσης, ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης βουλευτής υποστηρίζει ότι «ο Ντογιάκος είναι ο περίφημος “Παναθηναϊκάκιας”, έτσι τον αποκαλεί ο Σαμαράς όταν διαβιβάζει τηλεφωνικά τις εντολές του» επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του περί σκευωρίας κατά του νεοναζιστικού κόμματος.

Ads

Σημειώνεται ότι σήμερα ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος εισηγήθηκε την παραπομπή στο εδώλιο όλων των χρυσαυγιτών βουλευτών. Σύμφωνα με τον κ. Ντογιάκο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανήκαν στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, ενώ η εγκληματική οργάνωση λειτουργούσε υπό τον μανδύα κόμματος.