Την υπουργοποίηση μετά τον ανασχηματισμό των βουλευτών της ΝΔ που συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη σχολίασε η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων «Τέμπη 28/02/2023», Μαρία Καρυστιανού λέγοντας πως «Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων!».

Ads

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι «Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση. Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων!».

Στη συνέχεια, τονίζει απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «τα αίσχη που έχετε διαπράξει ,με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχουν πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας , κάθε Έλληνα .  Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη…
Απαρχής του κόσμου η αληθινή δύναμη είχε πρόσωπο αγάπης και όχι εξουσίας».

Επιπλέον, τόνισε ότι «όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο “μπάζωμα” της αλήθειας των Τεμπών, είναι, πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα».

Ads

Τέλος, κλείνοντας ανέφερε ότι «σε ότι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της απόλυτα εναρμονισμένης με την ΗΘΙΚΗ…».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού