«Καρφιά» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης με φόντο τη Διάσκεψη που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές κατά της Νέας Αριστεράς.

Ads

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν χρειαζόμαστε άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια και η βιώσιμη ανάπτυξη που -όπως γράφει- δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ, ελεγχόμενη και διεφθαρμένη Δικαιοσύνη και επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «σενάρια ελεγχόμενων “συγκλίσεων”» και σημειώνει πως χρειαζόμαστε «πολιτική γραμμή αναδιανομής από την ελίτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας ,της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων χρειαζόμαστε!

Προσθέτει μάλιστα πως χρειαζόμαστε «πολιτική γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενάργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζών υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!»

Ads

«ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και όχι να κρατήσουμε απλά τη “φλόγα αναμμένη” δίπλα στα εικονίσματα», σημειώνει.

Και σημειώνει με επίθεση προς Νέα Αριστερά: «Σε αυτήν την προοπτική κάποιοι που αποχώρησαν κρατώντας τις έδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προφέρουν κάτι (τους το έδειξε άλλωστε ο λαός πρόσφατα) ούτε βέβαια κάποιοι Σχοινάδες και Ρουσόπουλοι ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζεστή αγκαλιά του αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Οχι αλλα ινστιτούτα και στρογγυλα τραπεζια προβληματισμου και «βιωσιμης αναπτυξης» !

-Πολιτικη γραμμη συγκεκριμενης συγκρουσης με τα καρτελ ενεργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζων υπερ των λαικων συμφερόντων χρειαζομαστε!
-Πολιτικη γραμμη αναδιανομης απο την ελιτ και την ολιγαρχία προς οφελος της μισθωτης εργασιας ,της αγροτικης παραγωγής και των μικρομεσαιων χρειαζομαστε!
-Για ισχυρο κοινωνικο κρατος ,για αποκατάσταση της αξιας της εργασιας και των συνταξεων ,για αξιοπρεπες μελλον για τη νεα γενια που πρεπει να σταματησει να φευγει απο τη χωρα και να γυρισουν οσοι εφυγαν !!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και οχι να κρατησουμε απλα τη «φλογα αναμμενη» διπλα στα εικονισματα

Καμια βιωσιμη αναπτυξη δεν θα ερθει με αγορασμενα ΜΜΕ ,με ελεγχόμενη και διεφθαρμενη τη Δικαιοσυνη και ενα επιτελικο κρατος που κυριαρχουν μαφιες που μοιραζουν απευθειας αναθεσεις!

Αυτα πρεπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ παιρνοντας την κυβερνηση με ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ και εκφραζοντας την κοινωνικοπολιτικη συμμαχια της αριστερης προοδευτικης παραταξης ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!

Σε αυτην την προοπτικη καποιοι που αποχωρησαν κρατωντας τις εδρες γιατι δεν τους αρεσε η νεα ηγεσια δεν νομιζω πως εχουν να προσφερουν κατι(τους το εδειξε αλλωστε ο λαος προσφατα) ουτε βεβαια καποιοι Σχοιναδες και Ρουσοπουλοι ή και καποιοι οπως ο Χουλιαράκης που αναζητησε τη ζεστη αγκαλια του αρχιτραπεζιτη Στουρναρα.

Αυτα απο μενα …κατ αρχην!

Υγ .Και ειμαι απο αυτους που τη συμφωνια των Πρεσπων την στηριξαν οσο ελαχιστοι απο το Συριζα .

Αλλα μην κολλαμε διπλα στην αποτιμηση και προβολη της συμφωνιας απο τους αρχιτεκτονες της που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, τα φληναφηματα περί «βιώσιμης αναπτυξης» με ομιλητες και συμμετεχοντες σαν αυτους που προανεφερα για να υπηρετηθουν σεναρια ελεγχομενων «συγκλισεων» ….