Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρής Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας τα μηνύματα υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης με τον Μένιο Φουρθιώτη, έριξε «καρφί» λέγοντας ότι ο ίδιος δεν θα του απαντούσε σε καμία περίπτωση.

Ads

Μιλώντας στο Kontra Channel o Θοδωρής Ρουσόπουλος σχολίασε την υπόθεση με την εξής δήλωση: «Εάν με ρωτούσατε εμένα εάν θα απαντούσα, δεν θα απαντούσα σε καμία περίπτωση».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι όταν ο ίδιος ήταν εκπρόσωπος Τύπου «Υπήρχαν εκδότες που είχαν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά όχι απέναντι στην κυβέρνηση απέναντι στη δημοσιογραφική δεοντολογία με τους οποίους δεν είχαν καν επικοινωνία και υποτίθεται ότι θα όφειλα να έχω με όλους», ενώ αφήνοντας αιχμές πρόσθεσε «Έκανα κι εγώ τις δικές μου επιλογές».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Εάν με ρωτούσατε εμένα εάν θα απαντούσα, δεν θα απαντούσα σε καμία περίπτωση. Υπήρχαν εκδότες που είχαν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά όχι απέναντι στην κυβέρνηση απέναντι στη δημοσιογραφική δεοντολογία με τους οποίους δεν είχαν καν επικοινωνία παρότι ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποτίθεται θα όφειλα να έχω με όλους. Έκανα κι εγώ τις δικές μου επιλογές».

Ads