Έντονη κριτική στη κυβέρνηση και σε συγκεκριμένους υπουργούς, όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ασκεί μέχρι και ο Γιάννης Πρετεντέρης, για τις επαφές που φαίνεται να είχαν με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος συνεχίζει τις αποκαλύψεις.

Ads

Ο δημοσιογράφος, αναφέρει σε σχόλιό του στο «Βήμα της Κυριακής» πως δεν γνωρίζει αν η συμβουλή πως δεν μπαίνουμε σε κουβέντες με ποινικούς ισχύει και στην πολιτική, πέρα από τη δημοσιογραφία, όπως αναφέρει, «κάποια μέλη της κυβέρνησης θα είχαν αποφύγει τα μπλεξίματα με διάφορους Φουρθιώτηδες και κομπανία. Διότι, σε τελευταία ανάλυση, κανείς δεν ευθύνεται για τους εχθρούς ή τους αντιπάλους του. Αντιθέτως όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους συνομιλητές του».

Αναλυτικά το σχόλιο Πρετεντέρη:

«Μαθαίναμε παλιά στη δημοσιογραφία ότι «δεν μπαίνουμε σε κουβέντες με ποινικούς». Λογικό, δεν υπάρχει κοινή βάση συζήτησης. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας αλλά εκείνοι προσπαθούν να γλιτώσουν τη φυλακή. Δεν ξέρω εάν η συμβουλή ισχύει και στην πολιτική. Αν ίσχυε όμως υποθέτω πως κάποια μέλη της κυβέρνησης θα είχαν αποφύγει τα μπλεξίματα με διάφορους Φουρθιώτηδες και κομπανία. Διότι, σε τελευταία ανάλυση, κανείς δεν ευθύνεται για τους εχθρούς ή τους αντιπάλους του. Αντιθέτως όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους συνομιλητές του».

Ads

image