Όλοι θέλουμε το «άστρο» μας να λάμπει περισσότερο στις γιορτές. Το δικό μας και των ανθρώπων που αγαπάμε.

Ads

Και τι μπορεί να προσθέσει περισσότερη λάμψη σε μια γιορτινή εμφάνιση από ένα κομψό και εντυπωσιακό κόσμημα

image

Μια διαχρονική αλλά πραγματικά η καλύτερη ιδέα για ένα δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή και τον εαυτό σας σε όλη τη διάρκεια των γιορτών. 

Ads

image

Στη νέα συλλογή της PANDORA «Christmas 2016» μπορείτε να βρείτε όμορφα και ιδιαίτερα κομμάτια με χειροποίητες λεπτομέρειες, εμπνευσμένα από την ομορφιά του νυχτερινού ουρανού και τη μαγεία των Χριστουγέννων. 

  • Ανακαλύψτε το τέλειο δώρο στο 

    www.pandorashop.gr

Patterns of Frost

Εύθραυστες χιονονιφάδες, κρυστάλλινες σταγόνες και χιονισμένα λουλούδια, αποτυπώνουν την αιθέρια ομορφιά του χειμώνα, στα κοσμήματα της σειράς «Patterns of Frost»

image

Διακοσμημένα με λαμπερή κυβική ζιρκόνια και κρύσταλλα σε εντυπωσιακές, γαλάζιες αποχρώσεις, προσθέτουν την τελική πινελιά σ’ ένα κομψό look.

image

Celestial Tales

Εμπνευσμένα από τη μοναδική ομορφιά του έναστρου γαλαξία, τα εντυπωσιακά κοσμήματα της συλλογής, συνδυάζουν περίτεχνες γραμμές που πλέκονται μεταξύ τους, από λαμπερές πέτρες και μασίφ ασήμι, αλλά και σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας με ουράνια μοτίβα. 

image

Η κομψή, μοντέρνα γραμμή τους, τα καθιστά ιδανικά για μοναδικούς stylish συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν κάθε γιορτινό outfit.

image

Η μαγεία των Χριστουγέννων

Παραμυθένια σύμβολα και γιορτινά μοτίβα με εκπληκτικές, χειροποίητες λεπτομέρειες, αιχμαλωτίζουν αγαπημένες αναμνήσεις από την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου. 

image

Παιχνιδιάρικα σχέδια από μασίφ ασήμι 925ο, κόκκινο σμάλτο και λαμπερή κυβική ζιρκόνια, μας ταξιδεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων και αποτελούν τα πιο όμορφα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

image

Shining Sentiments 

Τρυφερές καρδιές, vintage λεπτομέρειες και γεωμετρικά στοιχεία, συνδυάζονται με μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και μαργαριτάρια, σε μοναδικές δημιουργίες που χαρίζουν διαχρονική κομψότητα σε κάθε εμφάνιση!

image

image

Κάντε το δικό σας αστέρι να λάμψει!

Dear boys…

Το κόσμημα δεν είναι ένα οποιοδήποτε δώρο. Προσφέροντάς το στη σύντροφό σας αναδεικνύετε τη μοναδικότητά της. Το ίδιο συμβαίνει αν το δώρο απευθύνεται σε μια αγαπημένη φίλη. 

image

Dear girls…

Ένα δώρο όμως δεν χρειάζεται να είναι πάντα για κάποιον άλλο. Μπορεί να είναι για σας! Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ. 

image