Τριγμούς στους ΑΝΕΛ προκαλεί η συμπεριφορά του βουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Καμμένου κυρίως αναφορικά με τις επιθέσεις στο συγκυβερνών κόμμα. 

Ads

Το τελευταίο περιστατικό έχει να κάνει με το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής του κόμματος με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Αυτό ενόχλησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο καθώς προστέθηκε σε άλλα που προηγήθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, αυτό που χρεώνεται στον Δημήτρη Καμμένο είναι ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα, βγαίνει και προκαλεί αρνητική δημοσιότητα. 

Εκτός από τον Πάνο Καμμένο που μέσω κύκλων έστειλε το μήνυμα στον βουλευτή του, θέση πήρε και ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ, αν και δεν κατονόμασε τον Δημήτρη Καμμένο. 

Ads

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές &απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων, σε σύσκεψη υπό @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος». 

Επιμένει ο Καμμένος

Ωστόσο, ο Δημήτρης Καμμένος από την δική του πλευρά είπε: «Πρέπει να μαζευτούν οι Συριζαίοι που προκαλούν τους ΑΝ.ΕΛΛ., σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση. Άλλο ο Πάνος Καμμένος, άλλο οι κύκλοι, ο Πάνος δεν με πήρε τηλέφωνο». 

Ο Δημήτρης Καμμένος επιτέθηκε εκ νέου στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, επισημαίνοντας πως οι τοποθετήσεις της μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση. «Η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει την λογική, αλλά πάει να σκοτώσει και την συγκυβέρνηση αυτός ο συνδυασμός».

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, για το επεισόδιο με την Ελένη Αυλωνίτου, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καβγά με την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ  και ότι εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τέρενς Κουίκ, δηλώνοντας πάντως πως πιστεύει ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.