Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στη Βουλή, σε μια αποστροφή του λόγου εξαπέλυσε επίθεση προς τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, σχετικά με την αναφορά του τελευταίου στο ζήτημα της ΕΡΤ.

Ads

“Ποιοι ήταν αυτοί που βουλιάξανε την ΕΡΤ ; Πόσα έπαιρνε ο ίδιος από την ΕΡΤ;”, είπε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη. 

Ο πρόεδρος του Ποταμιού απαντώντας ανέφερε πως “δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε από τα λεφτά των πατεράδων μας”. “Κάποιοι ήμασταν υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σε πολλά μαγαζιά και είμαστε περήφανοι για αυτή τη ζωή, γιατί ό,τι κάναμε το κάναμε με τα δικά μας χέρια”, τόνισε. 

Άμεση ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου: “Σας λέω λοιπόν ότι και εγώ δούλεψα και αν λέτε για τον πατέρα μου και αυτός δούλεψε και πλήρωνε φόρους κανονικά. Αλλά 20.000 την εκπομπή δεν έπαιρνε κ. Θεοδωράκη, ούτε έπαιρναν 20.000 οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που σήμερα θέλετε να τους αποκλείσετε από τη δουλειά. Υπήρχαν οι επίλεκτοι του συστήματος τους οποίους διόριζε το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα σας στηρίζει, και κάποιοι άλλοι βρέθηκαν απολυμένοι με 750 ευρώ, γιατί εσείς και κάποιοι έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος”. 

Νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε κατηγορήσει τον Πάνο Καμμένο για ακροδεξιό. Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργού είπε: “Όσοι διαφωνούν μαζί σας δεν είναι Μερκελιστές, προσκυνημένοι και υποτελείς. Μην αντιγράφετε τους ακροδεξιούς συνεταίρους σας, που μέχρι χθες σας θεωρούσαν κομμούνια και αντεθνικώς σκεπτόμενους”. 

Η ομιλία Καμμένου