«Οι ΑΝΕΛ παραμένουν αντιμνημονιακή δύναμη», δηλώνει ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Kontra News». Ξεκαθάρισε επίσης ότι το κόμμα του δεν είναι διατεθειμένο να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα μετέχει το ΠΑΣΟΚ.

Ads

«Κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί, για οποιονδήποτε λόγο, με δυνάμεις οι οποίες επιμένουν στο νόμο της ομερτά και στο παρελθόν. Δεν μπορεί να συνεργαστεί κανείς με το ΠΑΣΟΚ, ασχέτως αν είναι πρόεδρος η κ.Γεννηματά, όταν τον κύριο ρόλο τον παίζει ο κ. Βενιζέλος, ο άνθρωπος που καλύφθηκε από τη Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και παράλληλα την κάλυψε για άλλα εξοπλιστικά προγράμματα», είπε συγκεκριμένα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι το κόμμα του παραμένει αντιμνημονιακή δύναμη και επανέλαβε ότι με την συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέτρεψε το σχέδιο Σόιμπλε που προέβλεπε την έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, με αποτέλεσμα μια πτωχευμένη χώρα να μετατραπεί και σε «αποθήκη ανθρώπων» με εκατομμύρια πρόσφυγες να εγκλωβίζονται εδώ.

Τέλος, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι κανείς και κυρίως η οικονομία και η αγορά δεν ήθελαν εκλογές, ενώ επέρριψε ευθύνες για την ανατροπή της κυβέρνησης στον Παναγιώτης Λαφαζάνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ads