Απομακρύνθηκε από το ΛΑΟΣ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη, ο κ. Τούτουζας Νικόλαος, μετά τη συμμετοχή του σε ακραίες αντιδημοκρατικές εκδηλώσεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Ads

Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση του ΛΑΟΣ, μιλώντας στο tvxs.gr, ο κ. Τούτουζας, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος με το ΛΑΟΣ, δήμαρχος Θήβας, απεικονίζεται σε φωτογραφίες να κρατά σιδηρολοστό δίπλα σε μέλη της Χρυσής Αυγής, το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν μετά τα επεισόδια του Σαββάτου στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής απέτρεψαν τη διεξαγωγή αντιρατσιστικής συναυλίας, μη επιτρέποντας την εγκατάσταση μικροφωνικής.

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά και τις επίμαχες φωτογραφίες, ο κ. Τουτούζας δήλωσε τη Δευτέρα στο tvxs.gr, το οποίο ανέδειξε το ζήτημα μετά από την πρώτη επισήμανση του ιστολογίου της Θήβας exeisminima.gr, ότι βρέθηκε στην περιοχή για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους.

Ads