Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε μια 34χρονη στην Καλλιθέα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 34χρονη γυναίκα βρισκόταν σε είσοδο κτιρίου στην οδό Θησεώς όταν την πλησίασε μια άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο. 

Η 34χρονη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Δίπλα στην είσοδο όπου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι υπάρχει ένα φαρμακείο, όπου φαίνεται ότι μπήκε για να ζητήσει βοήθεια.

«Πετούσε τα ρούχα της γιατί την έκαιγαν» λέει ο μάρτυρας, που είδε την άτυχη 34χρονη με αίματα στο πρόσωπο από το βιτριόλι και παραμορφωμένη.  Η 34χρονη δεν ήταν γνωστή στους ανθρώπους που έχουν μαγαζιά στο σημείο. Μάλλον στη δουλειά ήταν καινούργια, είπε ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας.

Ads

Σύμφωνα με άλλους, όσοι άκουσαν τις κραυγές της για βοήθεια, της έβγαλαν τα ρούχα που είχαν πάνω τους βιτριόλι και της προκαλούσαν εγκαύματα και την τύλιξαν με πετσέτες ενός κομμωτηρίου που είναι επίσης εκεί κοντά.

Η 34χρονη που δέχτηκε την επίθεση μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Φάληρο, όπου και νοσηλεύεται στην εντατική. Η αστυνομία περιμένει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να της πάρει κατάθεση ώστε να πέσει φως στη φρικτή επίθεση που δέχτηκε.

Από τη μεριά του ο πατέρας της άτυχης γυναίκας μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε: «Είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο, δεν γνωρίζω πολλά ακόμα. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό».