Απολογείται σήμερα, Δευτέρα, ο 61χρονος εκπαιδευτικός από την Καλαμάτα που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη κόρη του.

Ads

Ο 61χρονος συνελήφθη την Παρασκευή με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, σε βάρος της 12χρονης κόρης του και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο άντρας είχε βγει βόλτα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με την κόρη του. Μία γυναίκα που δεν έχει συγγενική σχέση με τον πατέρα και το παιδί, παρατήρησε ότι οι αγκαλιές που έκανε ο πατέρας στο παιδί του, ήταν παραπάνω από πατρικές. Έτσι τον κατήγγειλε και ο άντρας συνελήφθη.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο εκπαιδευτικός, ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα και ζει σε γειτονικό νομό, βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνέβη κάτι τέτοιο από τον πατέρα σε βάρος του παιδιού τους.

Ads

0 61χρονος άντρας προσήλθε το πρωί του Σαββάτου στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας χωρίς δικηγόρο και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.

Η υποδιεύθυνση ασφάλειας αναζητά οπτικό υλικό από δημόσιες κάμερες προκειμένου να διευκρινιστεί πόσο τελικά επιλήψιμη ήταν η αγκαλιά στην κόρη του.