Παραμένουν τα προβλήματα από την επιδείνωση του καιρού και το πέρασμα της κακοκαιρίας «Λέανδρος», με τις Αρχές, να έχουν προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας σε ορισμένες λεωφόρους τόσο στην Αττική, όσο και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες, σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Ads

Πιο αναλυτικά, στην Αττική, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα, στην Αλίμου Κατεχάκη προς Καλοπούλα από το Πυροφυλάκιο της Καισαριανής, στην Αναπαύσεως στου Παπάγου από το ύψος του νεκροταφείου προς Υμηττό, στη Φυλή από τη Μονή Κλειστών προς Βοιωτία, στην Πεντέλη από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 έως τον Άγιο Πέτρο στο δρόμο προς Νέα Μάκρη.

Επίσης, η τροχαία διέκοψε το μεσημέρι της Δευτέρας την κυκλοφορία και στη λεωφόρο Διονύσου στο ρεύμα προς Διόνυσο από το ύψος του γηπέδου Διονύσου.
Παράλληλα, όσον αφορά τις αντιολισθητικές αλυσίδες, στην Αττική είναι απαραίτητες, στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών από το ύψος του 4ου χλμ. στο ρεύμα προς Θήβα και Μάνδρα.

Σχετικά με τη Θεσσαλονίκη, η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει από τη διασταύρωση Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου στο ύψος του Χορτιάτη.

Ads

Παράλληλα, διακοπή κυκλοφορίας και στην εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού αλλά και στην εθνική οδό Πατρών – Καλαβρύτων στο ύψος του Τ.Κ. Αγριδίου-Μίχα.

Αναλυτικά οι περιοχές στις οποίες οι Αρχές έχουν προβεί σε διακοπές κυκλοφορίας αλλά και τα σημεία όπου χρειάζονται αλυσίδες:

image

image
image
image
image
image
image