Πλημμύρες προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έκαναν την εμφάνισή τους, στην Πάτρα και την Ηλεία.

Ads

Στην Πάτρα, κεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν, με τους κατοίκους να προσπαθούν να βγάλουν τα νερά με σκούπες, με την πυροσβεστική να δέχεται δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων.

Στην περιοχή της Αιγιαλείας καταγράφηκαν προβλήματα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην περιοχή Ελαιώνας, ενώ στην Ναύπακτο υπήρξε συσσώρευση υδάτων στην οδό Καλυδώνος.

https://www.youtube.com/watch?v=dqJN0wDx1Ec

https://www.youtube.com/watch?v=cVFNIx8rBMw

 

Μεγάλοι όγκοι νερού καταγράφηκαν ειδικά στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στη Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, ενώ οι Αρχές κλήθηκαν να παρέμβουν σε κατάστημα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και σε ΚΔΑΠ στην Οδυσσέα Ελύτη.

Ads

https://www.youtube.com/watch?v=-xyChFh7FY8&t=1s

Προβλήματα σημειώθηκαν και στην περιοχή του Πύργου. Στην περιοχή Κολιρέικες Παράγκες η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από οδηγό που ανέφερε πως παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής, ενώ μικρής έντασης πλημμυρικά φαινόμενα αναφέρθηκαν στο Εθνικό Οδικό δίκτυο στην Πατρών – Πύργου.

Συσσωρεύσεις υδάτων υπήρξαν και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Πύργου όπως στην οδό Πατρών, αλλά και μικροπροβλήματα με υλικά που παρέσυρε η βροχή σε σημεία που εκτελούνται έργα.

Προβλήματα από την κακοκαιρία καταγράφηκαν επίσης σε περιοχές της Ναυπάκτου και του Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας.