Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Τετάρτη (10/1) σε αρκετές περιφέρειες λόγω της κακοκαιρίας που έχει χτυπήσει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα.

Ads

Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία 

Φλώρινα

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λάρισα

Κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας και το ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ Δήμου Λαρισαίων λόγω προβλημάτων θέρμανσης. Σημειώνεται ότι θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη (11/1).

Ads

Θεσσαλονίκη – Πυλαία

Κλειστά θα παραμείνουν τα συστεγαζόμενα 2ο νηπιαγωγείο και 4ο δημοτικό σχολεία της Πυλαίας και την Τετάρτη 10/1.

Σαμοθράκη

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο νησί μετά από απόφαση του δημάρχου.

Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα

Πρέσπες

Τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Πτολεμαΐδα

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιώνόλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν στις 09:15. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κοζάνη

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην Κοζάνη όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 θα γίνει στις 20:00. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.