Λόγω της κακοκαιρίας Elias κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία σε πολλές περιοχές στις οποίες αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ads

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των δομών στην δημοτική ενότητα της Στυμφαλίας, με απόφαση του δημάρχου Σικυωνίων.

Αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων αποφασίστηκε και στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, όπως έγινε και την Τρίτη.

Κλειστά τα σχολεία θα μείνουν και τα σχολεία στο δήμο Άργους – Μυκηνών, ενώ στην περιοχή του δήμου Νεμέας, κάποια σχολικά δρομολόγια, με λεωφορεία, δεν θα γίνουν, αφού έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στους δρόμους.

Ads

Μέχρι και αύριο Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες στη Θεσσαλία. Εξαιρούνται τα σχολεία των Δήμων/Περιοχών Παλαμά, Φαρκαδόνας, Μεγάλων Καλυβίων, Φαλάνης, εργατικών κατοικιών Γιάννουλης, Αρμενίου και Κυψέλης.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυμα του 112 για πιθανότητα ισχυρής έντασης βροχοπτώσεων και τοπικών καταιγίδων για αύριο Τετάρτη εστάλη και στην Αττιική, ενώ νωρίτερα εστάλησαν μηνύματα για έντονα καιρικά φαινόμενα εστάλη στις περιοχές της Πάτρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Μαγνησίας, βόρειας Εύβοιας και Καρδίτσας.