Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση χθες στην Αττική με την Πυροσβεστική να δέχεται πάνω από 200 κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια, αλλά και για προβλήματα σε δρόμους που σημειώθηκαν λόγω των βροχοπτώσεων. 

Ads

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται ότι δημιουργήθηκε στα Νότια της Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές Καλλιθέα, Ταύρος, Παλαιό Φάληρο και Μοσχάτο , όπου πλημμύρισαν υπόγεια σπίτια και επιχειρήσεις και χρειάστηκε η απάντληση υδάτων από την Πυροσβεστική.

Επιπλέον, η έντονη βροχόπτωση οδήγησε στην διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Συγγρού, στην Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Νίκαια. Ιδιαίτερες καθυστερήσεις λόγω των φαινομένων καταγράφηκαν και στον Κηφισό. Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί στην οδό Πέτρου Ράλλη, ενώ η Λεωφόρος Ποσειδώνος στο Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Λ. Συγγρού και στον παράδρομο της Λ. Κηφισσού παραμένει κλειστεί.

Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.