Η αστυνομία έχει αναγνωρίσει τον άνδρα που επιτέθηκε με σύριγγα, που πιθανότατα περιείχε σπερματικό υγρό,  σε μια 26χρονη γυναίκα στην Καισαριανή και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Ads

Ο δράστης φαίνεται ξεκάθαρα σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να πλησιάζει την 26χρονη από πίσω και να κάνει κίνηση με την σύριγγα προς τα εκείνη, τρυπώντας την στο πόδι.

Η 26χρονη έχει υποβληθεί σε σειρά αιματολογικών εξετάσεων προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει μολυνθεί από το περιεχόμενο, αλλά και την ίδια τη σύριγγα.

Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την προβολή του υλικού ανέφερε κατά την κατάθεση της ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και δεν τον έχει ξαναδεί στο παρελθόν.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου, όταν η 26χρονη διέσχιζε τον δρόμο στην Καισαριανή μαζί με μια άλλη γυναίκα. Ο δράστης εκείνη την ώρα παραμόνευε και μόλις οι δύο γυναίκες πέρασαν από μπροστά του, τις ακολούθησε χωρίς εκείνες να τον αντιληφθούν.

Ads

Εκείνος κοιτάζει γύρω του για να δει εάν μπορεί να γίνει αντιληπτός και τότε πλησιάζει από πίσω την 26χρονη και της τρυπάει το πόδι με τη σύριγγα, η οποία φαίνεται καθαρά στο βίντεο, εκτοξεύοντας το λευκό υγρό.

Οι δύο γυναίκες δεν κατάλαβαν τι έχει γίνει και συνέχισαν την πορεία τους, με τον δράστη να φεύγει ανενόχλητος. Η 26χρονη διαπίστωσε τι είχε συμβεί όταν έφτασε στο σπίτι της και προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία δύο μέρες μετά.

Εις βάρος του αγνώστου άντρα σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.