Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης δίνοντας αυτή τη φορά στη δημοσιότητα στοιχεία  -μετά τον Γιώργο Γεραπετρίτη– για επικοινωνία του με τον διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.

Ads

Ειδικότερα ο υπόδικος παρουσιαστής αποκαλύπτει μηνύματα που του είχε στείλει ο Ν. Ρωμανός κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, όπου αποκαλεί «σούργελο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ του δηλώνει την στήριξή του.

Διαβάστε επίσης

Παράλληλα, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ “ενημερώνεται” για τα ρεπορτάζ που θα παίξουν για κυβερνητικά στελέχη, ενώ κάνει και υποδείξεις για το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε αφιέρωμα για τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ads

Στη νέα ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει:

«Για τις δηλώσεις του Ν Ρωμανου ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης», ένα από τα μηνύματα του προς εμένα που αναφέρει σούργελο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει υποδείξεις για το φωτ.υλικό του κ. Δημητριαδη σε αφιέρωμα»

image

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε εκτός από Γ. Γεραπετρίτη είχε συχνή επικοινωνία και με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου υπουργού Εργασίας Κ. Χατζηδάκη, Νίκος Σιγάλα.