Σε νέα διακίνηση fake news επιδόθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης από την τηλεόραση του Σκάi, προκαλώντας ακόμη και την αντίδραση του Γιώργου Αυτιά. Αξίζει να σημειωθεί δε πως ο κύριος Κυρανάκης τελικά αναγκάστηκε να  παραδεχτεί τη «λαθροχειρία» του και να ζητήσει συγγνώμη.

Ads

Αφορμή στάθηκε η κατηγορία που εκτόξευσε ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δηλαδή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παρουσιαστής εξεμάνη από το ύφος του κ. Κυρανάκη και διακόπτωντάς τον του είπε: «Να σας πω κάτι, ποιος σε εκπαίδευσε, πες του να σε ξαναβάλει κάτω να μάθεις να μιλάς… δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο τόση όξυνση και μάλιστα δε θέλετε λέει να ακουστεί η φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ποιος σας στο λέει αυτό… ο κύριος Κυρανάκης. Έλεος.».



Στη συζήτηση παρενέβη ο ίδιος κ. Γκότσης διαψεύδοντας τον κ. Κυρανάκη κι αναφέροντας ότι πρόκειται για συνωνυμία, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη μέσω Twitter: