Τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τις τηλεοπτικές άδειες στην «αιφνιδιαστική» του επίσκεψη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος έκανε λόγο για «καταγγελίες που επιβεβαιώνουν τη θέση της ΝΔ για το διαγωνισμό – παρωδία του υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά».

Ads

«Για όλα αυτά – και για πολλά άλλα – ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά. «Η ΝΔ δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της. Δεν χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης», αναφέρει και συνεχίζει:

«Η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ. της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27. Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν. Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους».

Ads