Οι Γιατροί του Κόσμου προσλαμβάνουν 94 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων εντός και εκτός Αττικής στο πλαίσιο του προγράμμματος «Emergency support to assist most vulnerable migrants stranded in Greece» σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.
 

Ads

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας δημιουργήθηκαν το 1990 και αποτελούν μία γνήσια Ελληνική Oργάνωση που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι βασιζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία. Ταυτόχρονα, ωστόσο, παραμένουν μέρος του Διεθνούς Δικτύου των ΓτΚ το οποίο αποτελείται από 15 συνολικά τμήματα. Συμπληρώνοντας 26 χρόνια συνεχούς δράσης το 2016, οι Γιατροί του Κόσμου έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση των πολιτών, ως μια αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση η οποία προωθεί τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία, για το έργο «Emergency support to assist most vulnerable migrants stranded in Greece» σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, θα υλοποιήσει 3 παράλληλες δράσεις στα πλαίσια του Ταμείου για το Άσυλο, τη Μετανάστευση και την Ενσωμάτωση (Τ.Α.Μ.Ε.) – Asylum, Migration and Integration Fund – Emergency Assistance of the DG Directorate General Migration and Home Affairs.

Μπείτε στο Jobby.gr και δείτε αναλυτικά το αντικείμενο εργασίας  των συγκεκριμένων θέσεων.

Ads

Δείτε επίσης:

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού.

Δείτε επίσης: