Σπιθαμή προς σπιθαμή εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές ένα ξενοδοχείο στην περιοχή του Μικρολίμανου, στο οποίο, κατά πληροφορίες, είχε καταλύσει ο δράστης της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κέντρο διασκέδασης στην Ακτή Δηλαβέρη και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15 ατόμων.

Ads

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 30χρονος δράστης έκρυβε σε δωμάτιο του συγκεκριμένου ξενοδοχείου το πυροβόλο όπλο, με το οποίο πραγματοποίησε την επίθεση.

Σημειώνεται πως το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το κέντρο διασκέδασης, όπου σημειώθηκε το χτύπημα, με την αστυνομία να ερευνά εξονυχιστικά το δωμάτιο για δείγματα DNA.

Τέλος, εξετάζεται μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 30χρονος διέμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έως και χθες, αν και η αστυνομία εμφανίζεται ιδιαίτερη

Ads

Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. είναι επιφυλακτική απέναντι σε αυτήν τη μαρτυρία, καθώς στο βίντεο φαίνεται ότι ο πιστολέρο πριν από την επίθεση καλεί κάποιον με το κινητό του -πιθανώς κάποιον συνεργό του- και εκτιμάται ότι μετά το επεισόδιο διέφυγε από το μπαρ με αυτοκίνητο.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να δοθούν επισήμως τα στοιχεία και η φωτογραφία του 30χρονου στη δημοσιότητα.