Κατεπείγουσα προκαταρκτική με σκοπό την διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ads

Σύμφωνα με το Epiruspost, η εντολή για την Προκαταρκτική στο νοσοκομείο στα Γιάννενα που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι νοσηλευόταν μία εβδομάδα περίπου στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική καθώς είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα.

Η 20χρονη είχε προσέλθει στο νοσοκομείο με φιλικό της πρόσωπο το οποίο είχε επίσης τα ίδια συμπτώματα αλλά πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες. Η 20χρονη είχε συνεχώς πυρετό που δεν υποχωρούσε, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε έντονους πόνους στην κοιλιά που αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα.

Ads

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία με την κατάσταση της υγείας της όμως να γίνεται όλο και χειρότερη με αποτέλεσμα το πρωί της Τετάρτης και κατά την διάρκεια εξετάσεων να υποστεί ανακοπή.

Η φοιτήτρια διασωληνώθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.