Το φωτομοντάζ του in.gr, όπου εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας με τον Δ. Λιγνάδη, ενώ στην πραγμαιτκότητα είναι με την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, καυτηριάζει με ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ads

image

Η ανάρτηση:

«Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: “Είσαι παιδεραστής Αλέξη;”.

Ads

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της “ενημέρωσης” πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο  εκπρόσωπός του χαρακτήρισε “προσωπικούς” τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για “ανυπόστατες φήμες” και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι “επικίνδυνος” μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται  με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν.».