Ακόμη μια τραγική ιστορία καταγράφεται εν μέσω της επιδημίας του κοροναϊού. Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ενώ η αδελφή της, με την οποία είχαν ταξιδέψει μαζί στους Αγίους Τόπους, έχει διαγνωστεί με κοροναϊό και βρίσκεται πλέον σε καραντίνα. Μάλιστα οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ζούσαν μαζί στο σπίτι της μίας αδελφής στο Παγκράτι. 

Ads

Την περασμένη Δευτέρα, η ηλικιωμένη, που επέστρεψε μαζί με την αδελφή της από τους Αγίους Τόπους την Καθαρή Δευτέρα, αποφάσισε να μεταφερθεί στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η επικοινωνία των δύο αδελφών είχε διακοπεί εδώ και δύο ημέρες, παρά τις προσπάθειες της γυναίκας που διαμένει στο Παγκράτι να επικοινωνήσει τηλεφωνικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλες τις προηγούμενες ημέρες, παρακινούσε την αδελφή της να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει το τεστ, ωστόσο εκείνη δεν το έπραξε και δεν επικοινώνησε με κανέναν. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η περιοχή σφραγίστηκε σήμερα το πρωί από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ωστόσο, οι άντρες δεν μπήκαν άμεσα στο χώρο καθώς αποφασίστηκε ότι πρέπει να μπουν ειδικά συνεργεία για την περίπτωση που η γυναίκα νοσούσε από κοροναϊό.