«Πέρασα την ωραιότερη μου μέρα» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το χρόνο που πέρασε σήμερα στην αίθουσα της Ολομέλειας με τους έφηβους βουλευτές. Η απερχόμενη πρόεδρος του κοινοβουλίου χαιρέτισε τους νέους από κοντά, τους μίλησε, έβγαλε μαζί τους selfies ενώ υπέγραψε και… αυτόγραφα σε όσους της το ζήτησαν. 

Ads

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλοντας να έχει μια προσωπική επαφή με τους νέους που συμμετέχουν στην Βουλή των Ελλήνων επισκέφτηκε την αίθουσα της Ολομέλειας όπου ήταν όλοι συγκεντρωμένοι.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαιρέτισε από κοντά έναν – έναν τους 350 συνολικά έφηβους βουλευτές, τους ρώτησε τα ονόματά τους και την εκλογική περιφέρεια που αντιπροσωπεύουν.

Πολλοί έφηβοι ήταν αυτοί που ζήτησαν να βγάλουν μαζί της φωτογραφίες ενώ ορισμένοι ζήτησαν από την πρόεδρο της Βουλής αυτόγραφο, κάτι που δεν αρνήθηκε. Μάλιστα στο τέλος τους είπε χαριτολογώντας:

Ads

«Έχετε κοινοβουλευτικό καθήκον να μου στείλετε το βράδυ τις «selfies» όλοι σας». Και όταν οι νεαροί την ρώτησαν πού, τους απάντησε «στον διαδικτυακό κόμβο της Βουλής».

«Πέρασα την ωραιότερη μέρα μου. Είναι μεγάλη η χαρά μου να βλέπω κατάμεστη την αίθουσα από νέους ανθρώπους. Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας. Το μέλλον είναι στα χέρια σας. Να είστε καλά προετοιμασμένοι την Τετάρτη που θα συνεδριάσει η Ολομέλεια» τους ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Να ευχηθώ από καρδιάς να μείνετε πάντα έτσι, γιατί οι άνθρωποι που παραμένουν έφηβοι, δεν παραιτούνται και αισιοδοξούν, πάνε καλά» είπε η πρόεδρος της Βουλής και τους ευχήθηκε καλές εργασίες.