Βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Alpha, το οποίο δείχνει τη φονική πορεία της νταλίκας στον Κηφισό που έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ και σκότωσε τους οδηγούς τους.

Ads

Όπως φαίνεται στα πλάνα, η νταλίκα κινείται εντελώς εκτός ελέγχου και παρασύρει τα δύο αυτοκίνητα, τα οποία διέλυσε στην κυριολεξία.

Ενδεικτικό της τρελής πορείας του οχήματος είναι ότι, η νταλίκα γύρισε στο τέλος ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της εθνικής οδού. 

Σημειώνεται ότι, από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ads

Τα πλάνα επιβεβαιώνουν τις μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η νταλίκα ισοπέδωσε τη διαχωριστική νησίδα και βρέθηκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας σφοδρότατη σύγκρουση.

Ο οδηγός της νταλίκας βγήκε από το φορτηγό σε κατάσταση σύγχυσης με αποτέλεσμα μάρτυρες να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη κατανάλωση αλκοόλ κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί κατά πόσο ισχύει από αιματολογικούς ελέγχους.

Ο οδηγός έχει ήδη δώσει κατάθεση και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής. 

Χρειάστηκε να σπεύσει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τριών ατόμων από τα δύο αυτοκίνητα.

Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.