Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η σεξιστική «πλακίτσα» του Γιώργου Λιάγκα και των συμπαρουσιαστών του για την οδυνηρή και νοσηρή εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη μια φοιτήτρια μέσα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Μόνο που τα έκανε χειρότερα…

Ads

Πρόκειται για την υπόθεση με τον φοιτητή που πήγε, ξαφνικά, πίσω από μία άλλη φοιτήτρια που βρισκόταν στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου και ενώ διάβαζε αμέριμνη, εκσπερμάτισε πάνω της. Οι  παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ επί ένα πεντάλεπτο είχαν μετατρέψει το πλατό σε σεξιστική «αρένα», με μόνο τον δημοσιογράφο που παρουσίαζε το θέμα να προσπαθεί αρχικά να επαναφέρει την κατάσταση σε αξιοπρεπή επίπεδα. 

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έσταζε το ταβάνι…»: Συμφωνεί ο Μπακογιάννης με την Γκακάκη;

Μία μέρα αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας πήγε να τα μαζέψει, αλλά δεν το κατάφερε… «Κάναμε ένα λάθος χθες. Το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε λίγο, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο, σε μια παρέα, γιατί έχει και μια αστεία διάσταση και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρη θέση και στάση μας ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο» είπε, ξεσηκώνοντας νέο κύμα αντιδράσεων.

Από ότι φαίνεται δεν λέει να καταλάβει ότι η σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι πλάκα!