«Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ καλώντας εκ νέου τον υπουργό Οικονομικών να τοποθετηθεί για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Ads

Απαντώντας στους κύκλους του υπουργού Οικονομικών και στις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Εφ.Συν. η ΝΔ επαναλαμβάνει το ερώτημα «για ποιον λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».

Με ένα tweet απάντησε στον υπουργό Οικονομικών και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Β. Κικίλιας. «Αφού αρέσει στον κ.Τσακαλώτο ο Μάρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: “Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια”. #tsakalotos #Eurogroup», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Κικίλιας.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζουν από χθες ότι «οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος – Γιώργος  Χουλιαράκης, είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα».

Ads