Στην Ελλάδα επιστρέφει η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, του αγοριού που πριν 24 χρόνια εξαφανίστηκε στην Κω όπου παραθέριζαν οι δικοί του, αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρεθεί.

Ads

Η μητέρα, η αδελφή και η γιαγιά  του αγοριού που αν ζει θα είναι σήμερα 26 χρονών θα έχουν επαφές με την βρετανική πρεσβεία και στη συνέχεια θα μεταβούν για επαφές στην Κω.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει διαθέσει το ποσό των 970 χιλιάδων ευρώ στην Σκότλαντ Γιάρντ προκειμένου να διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.

Ο Μπεν Νίνταμ ήταν 1,5 χρόνων όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο νησί της Κω στις 24 Ιουλίου 1991. Η οικογένειά του βρισκόταν στο νησί συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και έμενε σε τροχόσπιτο στην αγροτική περιοχή Ηρακλής στη Κω.

Ads

Κάποια στιγμή ο θείος του απομακρύνθηκε και το παιδάκι τον ακολούθησε. Όλοι πίστεψαν ότι τον πήρε ο θείος του και δεν τον αναζήτησαν με αποτέλεσμα η εξαφάνισή του να γίνει αντιληπτή αρκετές ώρες αργότερα.

Επί χρόνια η οικογένεια του παιδιού αλλά και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της απαγωγής ή ακόμα και της δολοφονίας του παιδιού.

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=dJGj9LG9OEg]