Αποφασισμένη να κάνει «μεγάλη έξοδο» φαίνεται να είναι η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, η οποία μία εβδομάδα πριν παραδώσει τα καθήκοντα της στον Νίκο Βούτση, κάνει έξωση στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και σε πρώην συντρόφους της εκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

Με έγγραφο που έστειλε εχθές στην Κουμουνδούρου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητά να αδειάσουν τα γραφεία του 7ου ορόφου που μισθώνει η βουλή επί της οδού Μητροπόλεως και τα οποία χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την επαρχία. Ένα εξ αυτών των γραφείων χρησιμοποιούσε και ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν πρόεδρος του Συνασπισμού χωρίς να είναι εκλεγμένος βουλευτής, επειδή δεν μπορούσε να έχει γραφείο στη Βουλή.

Μάλιστα η κ. Κωνσταντοπούλου ζητά το άδειασμα των γραφείων να γίνει εντός 48ωρου!

Όπως σημειώνουν τα Παραπολιτικά των Νέων:

«Τρία σενάρια θεωρούνται επικρατέστερα για την κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής ενδεχομένως να θέλει την απελευθέρωση των συγκεκριμένων χώρων για τη συντήρησή τους και στη συνέχεια την παραχώρησή τους σε άλλους βουλευτές. Το δεύτερο ενδεχόμενο θέλει τη Ζωή να εποφθαλμιά το πρώην γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και το τρίτο σενάριο είναι ο συνδυασμός των δύο πρώτων».

Ads