Θέμα ωρών θεωρείται η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την καταγγελία και δεύτερης γυναίκας πως ανέβασε, εν αγνοία της, βίντεο από προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Αν και ο παρουσιαστής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναζητείται στο πλαίσιο το αυτοφώρου, εκείνος όχι μόνο ήταν σπίτι του, αλλά λίγο μετά τις 14:30 εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι του και να φεύγει με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ads

Την αναζήτηση με ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί την 23χρονη γυναίκα που κατέθεσε χθες μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή,

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αργά το βράδυ της Τρίτης υποβλήθηκε μήνυση κατά του παρουσιαστή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών» και «νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε ο ίδιος.

Ads

Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο, είπε.
Ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι αν συλληφθεί, θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Νωρίτερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο». Πρόκειται για υλικό από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του, που προσφέρεται σε «κοινή θέα», εν αγνοία τους.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».