Απάντηση σε σχολιαστές του διαδικτύου και στον Άρη Πορτοσάλτε έδωσε ο βιολιστής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ Ιωάννης Στρατάκης που εισήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο, για να παίξει μουσική στη δεξίωση, φορώντας βερμούδα και σεγιονάρες.

Ads

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος ζητούσε την απομάκρυνση της Προεδρικής Φρουράς επειδή επέτρεψε να εισέλθει στον χώρο ο μουσικός.

Όπως αναφέρει, στο Προεδρικό Μέγαρο πήγε μετά την παραλία, δεν φόρεσε το κοστούμι και τα παπούτσια του, κάτι που έκανε στη συνέχεια, ενώ η φωτογραφία τραβήχτηκε την ώρα που πήγαινε να πιει νερό, αρκετή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

«Όταν φθάσαμε δεν είχε κανείς σκεφτεί ότι μπορεί να διψάμε. Μετά από ώρα έφεραν νερό. Δυστυχώς το εναπόθεσαν στην νοτιονατολική πλευρά του κήπου, ίσως 1 χιλιόμετρο μακριά από τα καμαρίνια των “εργατών”» σημειώνει μεταξύ άλλων.

«Λυπούμαι επίσης που έγινα αφορμή να χυθεί τόσο λεκτικό δηλητήριο στο διαδίκτυο. Την Δημοκρατία δεν την κάνουν τα ρούχα. Ρωτήστε τον Κλεισθένη και τον Περικλή για το ποια μάρκα κουστούμια προτιμούσαν» υπογραμμίζει ο μουσικός.