Απογοήτευση για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσής της εκφράζει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, με αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκαια, στις πρώτες αντιδράσεις της μετά την πρόταση της εισαγγελέα να απορριφθεί ως «ψευδής» η καταγγελία για ομαδικό βιασμό της την παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Ads

Ο καταγγελόμενος, γόνος πλούσιας επιχειρηματικής οικογένειας, είχε ήδη αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λίγες μέρες αφότου καταγγέλθηκε ο βιασμός.

Πριν μερικές μέρες η εισαγγελέας έκρινε ότι η καταγγέλουσα «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές», η οποία καλείται επιπλέον να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου.

Η Γεωργία Μπίκα, με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε τη λύπη της για τις εξελίξεις, σημειώνοντας:

Ads

«Έπειτα από μία πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψευδή την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα  έχασα όλα… Υπάρχει κάτι όμως που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω για αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση όμως έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια. Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας.».

image

Λίγο αργότερα επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση τονίζοντας:

«Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με τη δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια».

image