Την απάντηση του στο site ekklisiaonline.gr και την νομική κίνηση εναντίον του έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB για «το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία μιας μετανάστριας να κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό και το σχόλιο: «Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγιά είναι;».

Το εκκλησιαστικό site, από την ανάρτηση αυτή, είδε «μίσος και ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων» και αποφάσισε να κινηθεί νομικά για «τα απαράδεκτα σχόλια που έκανε για το πρόσωπο της Παναγίας».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πληροφορήθηκε τη νομική ενέργεια του ekklisiaonline.gr και δήλωσε στο (ontime24.gr) πως «αν χρειαστεί θα πάω στο δικαστήριο και θα δικαιωθώ».

Ads

Υπερασπίστηκε την ανάρτησή του λέγοντας πως «όταν δεν προσβάλλεις, δεν μπορεί να σου λένε πως προσβάλλεις» και κατέληξε: «Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν πως διαβάλλω την αγάπη».