Διαψεύδει η Εισαγγελία Αθηνών την καταγγελία μιας γυναίκας που δηλώνει ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και υποστηρίζει ότι παρακολουθούσε τους γονείς της μικρής Άννυ και είχε επανειλημμένα ζητήσει να αρθεί η κηδεμονία του παιδιού. 

Ads

Η γυναίκα που συστήνεται Μαρία Καλογεροπούλου δήλωσε σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι παρακολουθούσε το ζευγάρι επί τρία χρόνια και είχε επανειλημμένα ζητήσει να αρθεί η κηδεμονία του παιδιού, ωστόσο δεν εισακούστηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Επιπλέον προχώρησε σε «αποκαλύψεις» σχετικά με το υποτιθέμενο ιατρικό ιστορικό του πατέρα της Αννυ, καθώς και για το εάν οι γονείς αγαπούσαν ή κακοποιούσαν το παιδί τους.


Εδώ οι δηλώσεις της γυναίκας

Λίγη ώρα αργότερα, παρενέβη η Εισαγγελία Αθηνών και διέψευσε την ύπαρξη καταγγελιών εκ μέρους του ΟΚΑΝΑ για την οικογένεια της Άννυ. Παράλληλα, η Εισαγγελία Αθηνών διέψευσε ότι υπάρχει φάκελος για την οικογένεια του παιδιού στον ΟΚΑΝΑ.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η Εισαγγελία Αθηνών τόνισε ότι ο ΟΚΑΝΑ δεν διαθέτει ψυχίατρο με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου, ούτε υπάρχει εισαγγελέας με το επίθετο Σκανδαλάκης – όπως επικαλέστηκε η γυναίκα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ads