Μαρτυρικός ήταν όπως όλα δείχνουν ο θάνατος της 46χρονης γυναίκας το βράδυ της Πέμπτης στο Κουκάκι από τα χέρια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της, ο οποίος πήρε χθες προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ads

Ο 53χρονος ισχυρίστηκε ότι ήπιε και θόλωσε πριν το έγκλημα, ενώ ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για οπλοχρησία και απειλή ενάντια στην εν διαστάσει σύζυγό του. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε αμετανόητος, δεν ζήτησε συγγνώμη και το μόνο που είπε είναι ότι: «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώνει ότι η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν πέσει νεκρή. Το σώμα της έφερε επίσης σοβαρά τραύματα από μαχαίρι. Ένα στην κεντρική, το οποίο προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία και επέφερε το θάνατό της, και άλλο στο θώρακα που έπληξε τον πνεύμονα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επιπλέιν ότι οι γιοι του ζευγαριού κατέθεσαν στην αστυνομία πως ο πατέρας τους ήταν βίαιος και επιθετικός, πως χτυπούσε συχνά τη 46χρονη, αλλά και πως είχε χτυπήσει και τους ίδιους σε μικρότερη ηλικία.