Νεκρή από τον σύζυγό της έπεσε μια 43χρονη γυναίκα το πρωί της Τρίτης στην Σωτηρίτσα, στα παράλια της Λάρισας.

Ads

H γυναίκα δέχτηκε 8 πυροβολισμούς από τον σύζυγό της και έπεσε νεκρή σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της, όπου εργαζόταν.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο δράστης ενημέρωσε την αστυνομία και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, ήρθε στη Σωτηρίτσα από την Αθήνα πριν από περίπου έξι μήνες και κρατούσε, μαζί με τη μητέρα της, την ταβέρνα που ανήκε στον αδερφό της, ο οποίος είναι άρρωστος και νοσηλεύεται σε ίδρυμα στη Λάρισα, ενώ ο 54χρονος φέρεται να ήρθε στο χωριό πριν από μερικές ημέρες.

Ads

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη, η οποία επισήμανε ότι για τη βολή στο κεφάλι εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή».

Η νέα γυναικοκτονία είναι η έβδομη σε επτά μήνες και έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά από αυτές της 31χρονης από το σύζυγό της στη Δάφνη, της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, ενώ και την Κυριακή ένας 47χρονος αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 36χρονη σύζυγό του, τραυματίζοντάς την με μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, δήλωσε χθες πως «δεν υπάρχει έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση», αλλά στις καταγγελίες βίας.