Την παραίτησή του από συνήγορος υπεράσπισης του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια δήλωσε ο δικηγόρος Ζαφείρης Δρόσος, ο οποίος είχε διοριστεί αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο.

Ads

Εκφράζοντας για ακόμη μια φορά τα θερμά του συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του προς την οικογένεια της αδικοχαμένης Αναστάζια, ο δικηγόρος Ζαφείρης Δρόσος δηλώνει την μη αποδοχή του αυτεπάγγελτου διορισμού του ως συνήγορος του 32χρονου, όσον αφορά στο κομμάτι της νέας ασκηθείσας ποινικής δίωξης με την κατηγορία ανθρωποκτονίας και βιασμού.

Ο κ. Δρόσος μεταξύ άλλων δηλώνει ότι κάθε κατηγορούμενος ανεξαρτήτως της βαρύτητας του αδικήματος που θεωρείται ότι έχει διαπράξει, δικαιούται υπερασπίσεως, γεγονός που συνιστά δείγμα νομικού πολιτισμού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kosnews24.gr.

Πότε απολογείται ο 32χρονος

Την προσεχή Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Ads

Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης από το δικαστήριο ορίστηκε η κ. Αθηνά Φουντωτού.

Η δικηγόρος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη της και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Συνολικά τον 32χρονο βαραίνουν οι κατηγορίες της αρπαγής, της ανθρωποκτονίας και του βιασμού.