Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε DNA στα νύχια της.

Ads

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κω: «O 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια»

Παράλληλα, η κάρτα sim από το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας εξετάζεται στα εργαστήρια της αστυνομίας. Όσον αφορά τον 32χρονο, εξακολουθεί να κρατείται από τις Αρχές και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 27χρονης κατάφερε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του, το οποίο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα το έβαζε σε λειτουργία πτήσης.

Ads

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο βασικός ύποπτος φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης τις διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού.

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: «Το βιντεοληπτικό υλικό μας έδωσε όλα τα στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στο MEGA για τις εξελίξεις στην έρευνα.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτός ο άνδρας μπήκε από την πρώτη στιγμή στο “κάδρο” των ερευνών της αστυνομίας. Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες δεν ήταν ξεκάθαρη η εικόνα. Το βιντεοληπτικό υλικό μας έδωσε όλα τα στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη της ανθρωποκτονίας».

Για τις εξετάσεις DNA ανέφερε ότι «Μπορεί να μην είχαμε αποτελέσματα από τη βιολογική έρευνα, ωστόσο ο άνθρωπος αυτός υποστήριξε συγκεκριμένα πράγματα που δεν ταίριαζε με το υλικό που είχαμε εμείς στα χέρια μας, αλλά κι ούτε με τις μαρτυρίες».

«Από την στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της κοπέλας άρχισε να να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και να ξεκαθαρίζουμε πώς έδρασε ο 32χρονος αλλοδαπός», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.