Μέσα σε ένα μπαούλο, σε μια ερημική τοποθεσία της Χαλκιδικής, εντοπίστηκε δολοφονημένη η 41χρονη έγκυος που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη. Βασικός ύποπτος θεωρείται ο σύντροφός της, ο οποίος για την ώρα έχει προσαχθεί από τις αστυνομικές αρχές, ενώ φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα.

Ads

Το πτώμα εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής ανάμεσα στις περιοχές Γαλάτιστα και Νέα Τρίγλια, σε σημείο που υπέδειξε κατά την εξέτασή του αυτός ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας, η οποία βρισκόταν στον τρίτο μήνα της κύησής της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφος της 41χρονης τη δολοφόνησε και ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη Γεωργία είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 40χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών, λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Καθώς όμως, οι υποψίες στρέφονταν εναντίον του, του απαγορεύθηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα, ενώ οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει το κινητό του τηλέφωνο, σε μία προσπάθεια να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, η 41χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και την εξαφάνισή της δήλωσε η μητέρα της, την Τρίτη (2/1) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ την Πέμπτη (4/1) εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Επίκεντρο των ερευνών είχαν γίνει τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία πριν να εξαφανιστεί, στον σύντροφό της το ένα και στη μητέρα της το άλλο και αν είχαν όντως σταλεί από εκείνη.

Στο ένα από τα μηνύματα –προς τον σύντροφό της– η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική  επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, λένε συγγενείς της τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη δεν θυμίζουν τη Γεωργία ενώ προσθέτουν ότι η 41χρονη δεν θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.

Σύμφωνα με τον Alpha ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να είχε κακοποιητική συμπεριφορά, αφού η αδελφή του κατήγγειλε ότι έχει καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της, επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 41χρονης κατήγγειλε σήμερα ότι μετά την αστυνομική έρευνα, το σπίτι του παραβιάστηκε. O άνδρας κατήγγειλε ότι όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.